EVENIMENTE

Cauți un spațiu pentru evenimentul tău de business, în Cluj? Avem locul potrivit pentru prezentări, sesiuni de business, networking, conferințe, târguri, festivaluri  etc., atât in interior, cât și în exterior.

 

În centrele CREIC și TEAM avem diferite spații, care pot să găzduiască până la  câteva mii de  persoane. Accesul la centrele din Cluj Innovation Park se face foarte ușor, cu mașina sau cu transportul public. Clădirile se află în zona Lomb în Cluj-Napoca, iar locurile de parcare disponibile sunt suficiente (interior și exterior).

THE DISTRICT

Sala are 603 mp, ieșire pe platoul generos din fața centrului CREIC, dar și în lobby. Este dotată cu pereți amovibili, prin urmare se poate uni cu The Venue (452 mp), dar și cu lobby (1.100 mp) pentru evenimente foarte mari. The District are lumină naturală, iar ferestrele sunt dotate cu sisteme de umbrire automate. Aranjarea sălii este posibilă în orice variantă, în funcție de eveniment.

 

550 locuri

Proiector/ecran/pointer

Sistem de sonorizare  

Sistem de traducere simultană  (4 limbi)

Microfoane wireless

Wifi

Sistem de climatizare (rece/cald)

Scenă

Panouri  separatoare

Mobilier (scaune, mese)

Parcare

Catering

THE VENUE

Sala are 452 mp, cu acces direct în lobby-ul Centrului CREIC. Este dotată cu pereți amovibili, prin urmare se poate uni cu The District (603 mp), dar și cu holul principal (1.100 mp) pentru evenimente foarte mari. The Venue are lumină naturală, iar ferestrele sunt dotate cu sisteme de umbrire automate. Aranjarea sălii este posibilă în orice variantă, în funcție de cerințele evenimentului.

 

400 – 420 locuri

Proiector/ecran/pointer

Sistem de sonorizare  

Sistem de traducere simultană – 4 limbi

Microfoane wireless  

Wifi

Sistem de climatizare (rece/cald)

Scenă

Panouri  separatoare

Mobilier (scaune, mese)

Parcare

Catering

TERASA CREIC

Pentru evenimente relaxante, în aer liber, Centrul CREIC are mai multe terase, de la 75 mp la 1.250 mp.

 

Două dintre acestea (75 mp; 180 mp) au pardoseli exterioare și găzduiesc evenimente mai mici (la etajele 1 și 2). Terasa CREIC are 1.250 mp, pardoseală exterioară (se poate monta mobilier de orice tip – mese, scaune, fotolii, puf-uri, hamace etc.) și gazon. Zona de terasă are acces direct în Londoner Cafe – restaurantul din Centrul CREIC – și pe platoul principal de 1.000 mp (de la intrarea în clădire).

 

900 locuri

Proiector/ecran/pointer

Parcare

Catering