SPAȚII DE BIROU

Te interesează un spațiu de birou pentru afacerea ta? În clădirile CREIC și TEAM există mai multe variante, în funcție de preferințele tale.

 

Centrul CREIC are 2.300 mp dedicați spațiilor de birou. Acestea sunt în corpul A al clădirii și sunt distribuite pe patru nivele. Primul etaj este dedicat spațiilor pentru industria de film (producție media). La nivelele 2, 3 și 4 se află spații de birou unde reconfigurarea este posibilă datorită pereților amovibili. Birourile de aici pot fi folosite fie în stil „open space”, fie pot fi organizate în încăperi cu suprafețe între 67 și 80 mp.

 

Spațiile de birou au podele flotante cu finisaj din parchet din lemn masiv, tavane suspendate, sistem de climatizare (perdea de aer rece/cald), sistem anti incendiu, sistem anti efracție, fibră optică și soluții internet și voce, sistem de umbrire mobil, balcoane și acces la terase verzi. Clădirea este dotată cu două lifturi încăpătoare, iar în clădire accesul în clădire este controlat (pe bază de cartele de acces).

 

În clădirea TEAM sunt 1.515 mp dedicați spațiilor de birou, dispuse pe patru nivele. Tot aici, există săli de ședințe (aprox. 15 mp) la fiecare etaj, și săli de conferințe (aprox. 120 mp). Spațiile de birou sunt dotate cu mochetă, mini oficiu, sistem de climatizare (perdea de aer rece/cald), sistem anti incendiu, sistem anti efracție, fibră optică și soluții internet și voce, sistem de umbrire și acces la terasă. Clădirea TEAM este dotată cu două lifturi încăpătoare.

 

Locurile de parcare sunt suficiente, atât subteran, cât și în exterior, pentru ambele clădiri.