Laboratorul CGI & VFX

Laboratorul pune la dispoziția celor care îi trec pragul echipamente performante de capturare a imaginii și ulterior de procesare a acesteia în diferite moduri. În partea de producție, sunt puse la dispoziția specialiștilor camere de filmare de capturare a imaginii în profunzime, precum și camere de filmare de capturare a imaginii la 360 de grade, care permit utilizatorului să surprindă cât mai mult din mediul înconjurător, iar mai apoi, în etapa de vizionare a produsului, îi permit celui care privește să își aleagă ce anume să vadă din panorama pe care o are la dispoziție.

 

Laboratorul de CGI și VFX, cunoscând faptul că specialiștii de film și creatorii de conţinut media depind în mod fundamental de suportul tehnic digital, pune la dispoziția acestora tehnologie de post-producție la standardul cinematografic 4K în toate etapele necesare. Stațiile de lucru pentru Animație și efecte speciale permit creatorilor de conținut să realizeze de la zero, cu ajutorul softurilor specifice, scene, cadre și producții complete care ar necesita în altfel de condiții construcția fizică a acestor medii. Procesul de producție este astfel ușurat și simplificat, iar costurile sunt mult reduse și mai bine controlate.

 

Laboratorul oferă spaţiul necesar, echipamentul potrivit precum și expertiză în domeniul animației stop motion, o tehnică specială de animație folosită cu succes la Hollywood și nu numai, care presupune animarea a mii și mii de fotografii realizate secvențial pentru a transmite ideea de mișcare. În cadrul Laboratorului, se pot ține experimente, pot fi activate proiecte inovatoare în animaţie cinematografică sau în animația necesară industriei de gaming.

 

Pe lângă echipamentele fizice pe care le pune la dispoziția publicului, Laboratorul facilitează profesioniștilor și pasionaților accesul la programe profesionale folosite în industria cinematografică sau de gaming și entertainment, programe care permit creatorilor de conținut să își elaboreze și dezvolte ideile, din fașă și până la producția lor finală. De la randare video și audio, la creare de efecte speciale, colorizare a imaginilor sau realizarea de personaje în mediul virtual, aceste softuri sunt necesare oricui dorește să facă parte din industriile competitive de entertainment.

 

Rezervă-ți locul în laborator: https://laboratoare.primariaclujnapoca.ro/