Cluj Innovation Park - Cluj Innovation Park
409
page-template-default,page,page-id-409,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Cluj Innovation Park

Despre noi

Cu cei aproape 20.000 metri pătrați, Cluj Innovation Park este o comunitate creativă unde inovația, educația și dezvoltarea și-au găsit, toate, loc. Construim legături între startup-uri, creativi, freenalceri și corporații, îi aducem împreună și le oferim oportunitatea să se cunoască și să învățe unii de la alții.
Devenind parte din comunitatea Cluj Innovation Park, ai acces la cele mai potrivite locuri, instumente, facilități, cunoștințe și networking, absolut necesare pentru a-ți dezvolta afacerea.
Pentru a oferi cele mai bune soluții posibile, fie că e vorba de un start-up sau de o companie matură, cu experiență, Cluj Innovation Park are facilități și servicii numeroase. Punem la dispoziție spații de birou, zonă de coworking, spații de evenimente, spații pentru întâlniri, ateliere de microproducție, spații pentru industria cinema (studio de filmare, spații de producție media) – practic orice este nevoie. Avem, de asemenea, terase pentru evenimente, amfiteatru în aer liber, parcele de teren, hale pentru microproducție, ateliere de creație și parcări suficiente (interior, exterior).
Cluj Innovation Park administrează două clădiri, CREIC și TEAM. Deși conceptul celor două centre este asemănător, ele au un focus diferit. CREIC propune spații dinamice, unele chiar atipice, pentru comunități de creativi, freelanceri, pentru start-up-uri, dar și corporații, cu activitate în industriile culturale și creative. TEAM se centrează pe activitățile de microproducție, din cele mai diverse domenii, și oferă spații unde soluții inovative se pot dezvolta – parcele de teren, hale de microproducție și spații de birouri.