Spații de birou - Cluj Innovation Park
299
page-template-default,page,page-id-299,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Spații de birou

În clădirea CREIC, 2.230 mp sunt dedicați spațiilor de birouri. Acestea se găsesc în Corpul A al clădirii, la etajele 1, 2, 3 și 4. Etajul 1 îl ocupă spațiile destinate industriei producției cinematografice (spații de producție media). La etajele 2, 3 și 4 sunt spații de birouri, care se pot recompartimenta după necesități. Spațiile de aici pot fi aranjate „open space” sau se pot împărți în suprafețe între 67 și 80 mp, prin mutarea pereților amovibili.

 

Spațiile de birou au podele flotante cu finisaj din parchet din lemn masiv, tavane suspendate, sistem de climatizare (perdea de aer rece/cald), sistem anti incendiu, sistem anti efracție, fibră optică și soluții internet și voce, sistem de umbrire mobil, balcoane și acces la terase verzi.

 

Accesul la etajele superioare se face cu lifturi încăpătoare. Toate spațiile clădirii pot fi accesate de persoane cu dizabilități.

 

Parcare: interioară (subteran) sau exterioară.