Săli multifuncționale - Cluj Innovation Park
306
page-template-default,page,page-id-306,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Săli multifuncționale

Clădirea CREIC dispune de două spații multifuncționale distincte, care pot fi folosite împreună, în funcție de mărimea evenimentului. Unul are o suprafață de 450 mp și o capacitate de 400 de locuri, iar cel de-al doilea are o suprafață de 600 mp, cu o capacitate de 530 de locuri. Spațiile multifuncționale sunt dotate cu sisteme de traducere simultană în patru limbi, ecrane de proiectare, videoproiectoare, panouri expoziționale și scenă.

 

Cele două săli permit, datorită pereților amovibili, recompartimentări multiple. Pentru că există comunicare cu parterul clădirii, suprafața dedicată sălilor multifuncționale se poate extinde și în holul principal, dar și pe terasa verde exterioară, obținându-se o suprafață totală de 4.075 mp. Aceste spații sunt dedicate conferințelor, târgurilor, expozițiilor, spectacolelor etc.

 

Parcare: interioară (subteran) sau exterioară.