Hală studio și spații de producție audio-video - Cluj Innovation Park
380
page-template-default,page,page-id-380,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Hală studio și spații de
producție audio-video

Studioul de film se află în Corpul B al clădirii CREIC. Are o suprafață de 630 mp, iar spațiul este dedicat  industriei cinematografice sau de televiziune, împreună cu spațiile pentru producție media. Accesul se face pe două căi: prin holul principal pentru situațiile când se realizează emisiuni cu public, sau prin holul studioului de film, care oferă acces controlat strict persoanelor care au activitate în studio. Decorurile se introduc direct din exterior, printr-o ușă dublă antifonată. Studioul de film este izolat fonic față de exterior, iar pardoseala este la nivelul parterului, asigurând accesul pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

 

Spațiile de producție audio-video sunt:  o sală de vizionare film izolată fonic (143 mp), birouri de producție media (între 77 mp și 177 mp), spații tehnice (între 16 mp și 74 mp), o sală de ședințe (meeting room).

 

Parcare: interioară (subteran) sau exterioară.